Warning: Creating default object from empty value in /var/www/all-web.dk/klubmadmedsmil.dk/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Mad, børn og følelser

Du får med bogen her en trin for trin vejledning til, hvordan du selv er med til at påvirke, hvilke kostvaner dit barn får. De kan blive gode og de kan blive elendige. Valget er dit.

 

 

 

 

Pris kr. 80,00

Sommerudsalg: hele juli kun kr. 50,00

 

Du får indsigt i hvad, der kan være afgørende for om dit barn er kræsen, ikke vil spise eller omvendt måske har tendens til at spise for meget.
Du får samtidig en vifte af muligheder om typer af mad til de enkelte måltider sammen med opskrifter.

Denne bog er videreudviklet af min allerførste lille bog om emnet.  Da jeg holdt foredrag i 80èrne om emnet, blev jeg opfordret utallige gange til at skrive en bog. Men jeg var offentlig ansat, fagpolitisk aktiv, masser af ekstra møder og et lille barn. Jeg havde ganske enkelt ikke tid. Midt halvfemserne blev jeg selvstændig og atter indhentet af velmenende personer om at skrive  en bog om emnet. Hvilket jeg så gjorde.

Jeg er meget optaget af at mad, børn, vækst, trivsel og dermed livskvalitet går op i en højere enhed.

Vi kan i al ubemærkethed komme til at sende hele lavinen af vore egne uhensigtsmæssige spisevaner ned over vores børn.

Et godt udgangspunkt er at være bevidst om egne kostvaner, inden du skal videregive/opdrage børn til kostvaner, der skaber vækst og trivsel.

Det er vigtigt, at mad ikke bliver betragtet som noget, der blot skal spises for at man kan overleve. Omstændighederne, tilberedningen, stemningen omkring måltidet – det er alt sammen noget, der har stor betydning for en sund opvækst og dannelsen af gode spisevaner og dermed et mere harmonisk forhold til mad.

Denne bog henvender sig til forældre og andre, der er interesseret i de omstændigheder, vi lader børn spise under.

Bogen kræver ingen speciel forhåndsviden om emnet.

Bogen her blev udgivet i år 2003. Kan lånes på biblioteket og du kan nu downloade den her lige til at læse på din pc.

 

Kærlig hilsen

Hanne Svendsen

aut. Diætist