Redigeret 1-12-2015 Klub Mad med Smil er stedet hvor du får viden, tips og ideer til sunde kostvaner. Du får masser af opskrifter og genveje til et lettere liv. Bliv medlem Fælles for opskrifterne er at de tager under ½ time at lave. Det handler også her om genveje til et lettere liv. Opskrifter, viden og tips i […]

Forslag til påskemenuer og aktiviteter
Jeg har været lidt i arkiverne og finde nogle af Hannes påske indlæg til dig. Et påskeæg til dig fra mig! Om at nyde påsken. Håntere de ekstra kalorier påsken byder på. Påskeæg af chokolade og et alternativ. Læs mere her Påskemenuer Her får du en vifte af lækkerier til skøn påskemad, som din […]

Nytårsforsæt eller gode sunde vaner?
Har julefesten taget overhånd? Jeg hører det igen og igen i disse dage: Vi trænger til almindelig mad, vi har fået alt for meget af den gode julemad alt for længe. Så måske er du der, at du er vældig motiveret for et nytårsforsæt omkring sund mad og motion, at nu skal der nye boller […]

Et trick til hvad du kan gøre hvis noget ikke smager lige så godt som forventet
Ris a la Mande i kæmpe skåle 2 gange på kort tid er jeg blevet serveret portionsanrettet Ris a la Mande i kæmpe skåle. Det er en uskik efter min mening, for jeg kommer let til at spise mere end jeg har lyst til, når der er øst op. Begge gange lavet med rigelig fløde […]

En sundere december
Juletid er hyggetid, men hyggetid kan være en “kostbar” affære for sideben og tøjstørrelser. I fredags havde jeg fornøjelsen af at være på shoppetur med mine piger, der var længe åben og byen havde budt op fest med gode tilbud. Så det var blevet lidt over den vante spisetid, der normalt sikre mig mod lækkersult. […]

Frokostpause
Pauser er et underkendt begreb på mange arbejdspladser, det er noget man let kan fristes til at springe over i travlhedens navn. Men næring er vigtigt, når vi vil drage omsorg for os selv både mentalt og fysisk. En nærende pauser skal der til, når vi gerne vil leve et lettere liv med mere energi […]

Simre retter og grønsager
Årstiden råber på gode gedigne grønsagssupper og simre retter. Måske du afholder sig fra selv at lave supperne, idet du tænker, at der skal laves en god bouillon på en høne eller suppe ben. Og det tager tid og hører vel nok mest weekenden til ligesom simre retter også oftest gør. Hanne har i e-bogen […]

Hvad skal vi have til aften?
Kender du det? Du spørger ud i rummet og ingen svarer: fordi de ikke ved hvad de har lyst til fordi det ikke lige er der de er i deres tanker fordi de ikke lige kan komme i tanke om nogle gode forslag Derfor gør jeg ofte det, at jeg i begyndelsen af ugen lige […]

Klub Mad med Smil fortsætter
Hanne er gået på efterløn og jeg har overtaget vedligeholdelsen og markedsføringen af hjemmesiderne Mad med Smil og Klub Mad med Smil, så vi alle fortsat kan have gavn af Hannes store viden og indsigt i emnet.

Inspirationsmøde – gratis – 19/8 kl.19 på Horsens bibliotek
GRATIS inspirationsmøde Vælger du kvalitets-kalorier eller tomme kalorier? Hvilken kost og hvor lidt eller hvor meget mad der skal til for, at du kan være den bedste udgave af dig selv, afhænger af, om du vælger kvalitets-kalorier eller tomme kalorier. Kom og få svar på dine spørgsmål om kost og sundhed Dato: Den […]

Broccolisalat med peberfrugt og abrikos
Her får du en super salat med de fremragende stoffer, der er i både broccoli. abrikoser og mandler
Login
-
Forslag til påskemenuer og aktiviteter 23. marts 2016
-
Nytårsforsæt eller gode sunde vaner? 29. december 2015
-
Et trick til hvad du kan gøre hvis noget ikke smager lige så godt som forventet 10. december 2015
-
En sundere december 30. november 2015
-
Frokostpause 23. november 2015
- Opkrifter til alle påskedagene, som giver dig energi og velvære. 31. marts 2012
-
Jordbærkage – fragiliti bund 19. maj 2014
- Grill buffet 15. juni 2011
-
Jordbærsuppe 29. maj 2011
-
Porretærte med Laks eller Hellefisk 24. marts 2010
-
Helle Pia: Hej Hanne super lækre brød og helt vild nemme...
-
Hanne Svendsen: Ja, desværre er det ikke tilgængeligt alle stede...
-
Pia: Desværre er det svært at få fat på i den lille...
-
Henriette: Jeg lavede opskriften om til cacao-fromage. De ka...
-
Hanne Svendsen: Tak fordi du deler dine erfaringer. Det er mulighe...