Emne | Alternativ til kaffe/te med kage RSS feed for dette emne

Piyas

      Her har du en skøn tyrkisk ret med masser af gode proteiner. Du kan bruge den som hovedret eller som forret. Dressingen er med tahin. På det ene billede er der masser af bredbladet persille.  

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Mexicana salat

    Er du usikker på de tørrede bælgfrugter, så skal du prøve denne salat. Du bruger tørrede bønner, brune elle sorte til denne ret. Dernæst er der bacon asparges og andre skønne ting i. Tør du udfordre dine smagsløg?

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Snacks – hjemmelavet

      Disse snacks kan spises, når du trænger til noget at gumle på, din mund keder sig eller hvad det nu er, der gør at du har brug for at bide tænderne sammen om noget. Måske sulten for sjov. Ihvertfald er det ikke mange kalorier, du får indenbords, blandt andet fordi vægten er […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Flutes

    Lækre flutes hvor du kan anvende gurkemeje, nellike, anis, koriander og kardemomme. Er der nogen af disse krydderier, du ikke bryder dig om? Så undlad dem. Du får stadig et lækkert brød med sprød skorpe.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Æbleringe i beignetdej

        Smager frisk og dejlig af æble …. selv om det er friturestegt. Et alternativ til den mere voluminøse og kalorie givende æbleskive. Da det er jul, drysser jeg naturligvis kanel på æbleskiverne og kommer både stødt nelliker og kardemomme i beignetdejen.          

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Lakseroulade

            En eksklusiv anretning til en mindre servering eller som forret til en flere retters middag eller som en del af en buffet eller som en sund del af din frokost.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Chokolademousse

    En super chokolademousse med færre kalorier end de fleste. Den er mere elegant end en fløde-husblas pumpet chokolademousse. Se også Sådan gør du videoen Vil du også være medlem? – så tjek ud her: til dig der passer på dig selv

Læs mere · Kommentarer { 1 }

Pære dessert – kold

Her får du en lækker pæredessert – let at lave og som brillierer med kun godt 1/3 af de kalorier, som du får fra en æblekage (æble, makron og fløde). Skal du have tre retter og samtidig godt vil bevare vægten så vælg din dessert med omhu. Smagsnoterne er her kardemomme, lakridspulver og lakridssirup og eventuelt friskhakket […]

Læs mere · Kommentarer { 4 }

Ferskensuppe

Atter en af klubbens lækre kolde supper, hvor du bliver forfrisket en varm sommerdag og ladet op, fordi du både har kulhydrater fra frugterne sammen med de proteiner, der indgår i opskriften.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Marengs dessert med mousse

 Super dessert eller måske et sublimt tilbud til en eftermiddags succes eller til gæste komsammen efter aftensmad. Du kan tilsætte chili og/eller frisk hakket mynte til marengsene. Og hvad enten du anvender min chokolade mouse af mørk eller hvid chokolade, så er ingen af dem pumpet med ekstra kalorier fra hverken smør eller  fløde.   […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.