Emne | Bagværk RSS feed for dette emne

Muffins med ribs og hvid chokolade

      Disse muffins er bagt på Hvid Hvede – altså mange gode kostfibre. Desuden er der anvendt de røde syrlige perler, som får flot modspil af hvid chokolade fra Valrhona. Har også her en variation hvor du halverer mængden af sukker, når du bruger 2 mosede bananer… fik 20 muffins ud af portionen. […]

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Chapatibrød – lækker pandebrød

    Et lækkert groft chapatibrød uden hævemiddel, som du bager på panden. Du får faktisk et god madbrød helt uden fedtstof ved tilberedning. Så må du selv afgøre, om der skal lidt på.  

Læs mere · Kommentarer { 1 }

Havrekiks

De er smager godt, en uanset hvad så er kiks at betragte som småkager …. altså noget der spises engang imellem. Ikke på daglig basis. Fordelen ved disse er at de består af havregryn og ingen tilsætningsstoffer, hvis du ikke er begejstret for det. Kaloriemæssigt er det næsten det samme som andre kiks, der indeholder […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Havregryns småkager

    Her har du et alternativ til de kalorie tunge kokosmakroner, de såkaldte cookies og andre fedtholdige småkager. Du får masser af gode næringsstoffer fra havregryn. Kan du nøjes med en enkelt eller to, det er trods alt en småkage, så ryger der kun 1/3 af kalorierne indenbords (der er ca. 50 kalorier i en havregrynskage) i […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Snacks – hjemmelavet

      Disse snacks kan spises, når du trænger til noget at gumle på, din mund keder sig eller hvad det nu er, der gør at du har brug for at bide tænderne sammen om noget. Måske sulten for sjov. Ihvertfald er det ikke mange kalorier, du får indenbords, blandt andet fordi vægten er […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Krydderkage

  Du får en krydderkage, der er let at lave. Med mange kostfibre fra groft durum mel og grahamsmel. Krydderierne er kanel, ingefær og stødt koriander.  

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Pizza (grov)

        En super let og lækker pizza på grov bund med mager fyld. Er du vild med pizza er denne samtidig let at tilberede. Ved at følge opskriften kan du selv styre, at du ikke bruger dagens kalorier alene på pizza, som hvis du køber en frost pizza.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Flutes

    Lækre flutes hvor du kan anvende gurkemeje, nellike, anis, koriander og kardemomme. Er der nogen af disse krydderier, du ikke bryder dig om? Så undlad dem. Du får stadig et lækkert brød med sprød skorpe.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Alternativ til butterdej

        Her har du et godt alternativ til den fede butterdej, som du kan bruge til pirog, indbagt mørbrad, pølsehorn indbagt laks …. og du kan anvende den som bund i en middags tærte. Du får den i to udgaver … den første er helt sikker min favorit, fordi det er den enkle.  

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Æbleringe i beignetdej

        Smager frisk og dejlig af æble …. selv om det er friturestegt. Et alternativ til den mere voluminøse og kalorie givende æbleskive. Da det er jul, drysser jeg naturligvis kanel på æbleskiverne og kommer både stødt nelliker og kardemomme i beignetdejen.          

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.