Emne | Forret RSS feed for dette emne

Piyas

      Her har du en skøn tyrkisk ret med masser af gode proteiner. Du kan bruge den som hovedret eller som forret. Dressingen er med tahin. På det ene billede er der masser af bredbladet persille.  

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Mexicana salat

    Er du usikker på de tørrede bælgfrugter, så skal du prøve denne salat. Du bruger tørrede bønner, brune elle sorte til denne ret. Dernæst er der bacon asparges og andre skønne ting i. Tør du udfordre dine smagsløg?

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Pizza (grov)

        En super let og lækker pizza på grov bund med mager fyld. Er du vild med pizza er denne samtidig let at tilberede. Ved at følge opskriften kan du selv styre, at du ikke bruger dagens kalorier alene på pizza, som hvis du køber en frost pizza.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Flutes

    Lækre flutes hvor du kan anvende gurkemeje, nellike, anis, koriander og kardemomme. Er der nogen af disse krydderier, du ikke bryder dig om? Så undlad dem. Du får stadig et lækkert brød med sprød skorpe.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Lakse salat

      En skøn salat med laks og mandariner, som jeg fik øje på da jeg var i Oslo i december. Foreløbig har jeg anvendt den til 3 sammenkomster inklusive vores familie julefrokost … med stor succes! Jeg har som altid justeret opskriften så den er i god balance.    

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Lakseroulade

            En eksklusiv anretning til en mindre servering eller som forret til en flere retters middag eller som en del af en buffet eller som en sund del af din frokost.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Studenterfest

        De springer ud nu efter mange mange år på skolebænken. Fest skal der til. Det gør vel ikke noget, at det bliver med den smagfulde variant, du fester. Du får her en række forslag, som du kan vælge at sammensætte din menu ud fra.  Du kan vælge en to eller tre […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Jordbærkage – fragiliti bund

Her får du en skøn jordbærkage med fragilitè bund, som både kan bages sprød og som jeg gjorde bages så den stadig er en anelse blød. Når du spiser de almindelige jordbærkager fra bageren, får også kalorierne til at stige opad i bragende tempo. Denne opskrift giver en sødme og en tvist med mynte og friskkværnet peber. Samtidig […]

Læs mere · Kommentarer { 6 }

Gulerodssuppe – kold

        Gulerodssuppen er sund og nærende. Bliver kun bedre af at trække et døgns tid. Kan også drikkes, som en form for “lassi” drik. Er rigtig lækker med de to krydderurter sammen.    

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Gazpacho – Kold spansk suppe

      Jeg er vild med denne kolde suppe. Skøn til en lun aften. Kan i øvrigt også serveres varm. Det gode er, at den er super let at lave.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.