Emne | Hovedret RSS feed for dette emne

Simre retter og grønsager

Årstiden råber på gode gedigne grønsagssupper og simre retter. Måske du afholder sig fra selv at lave supperne, idet du tænker, at der skal laves en god bouillon på en høne eller suppe ben. Og det tager tid og hører vel nok mest weekenden til ligesom simre retter også oftest gør. Hanne har i e-bogen […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Piyas

      Her har du en skøn tyrkisk ret med masser af gode proteiner. Du kan bruge den som hovedret eller som forret. Dressingen er med tahin. På det ene billede er der masser af bredbladet persille.  

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Mexicana salat

    Er du usikker på de tørrede bælgfrugter, så skal du prøve denne salat. Du bruger tørrede bønner, brune elle sorte til denne ret. Dernæst er der bacon asparges og andre skønne ting i. Tør du udfordre dine smagsløg?

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Pandekager med fyld

  Det er så enkelt og nemt, at bage sunde lækre pandekager. Her får du opskriften på en middagsret med kødfyld. Derfor kan du godt slutte af med en med syltetøj, bær eller hvad du nu vil. Ligesom du kan bruge dem som morgenpandekager, da kan du eventuelt undlade kødfyld.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Tomatsuppe

    Med denne opskrift har du en lækker tomatsuppe på knap 5 min., hvis du kan følge med.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Pizza (grov)

        En super let og lækker pizza på grov bund med mager fyld. Er du vild med pizza er denne samtidig let at tilberede. Ved at følge opskriften kan du selv styre, at du ikke bruger dagens kalorier alene på pizza, som hvis du køber en frost pizza.

Læs mere · Kommentarer { 2 }

Rosmarinsuppe

        Sæt kikærterne i blød natten over og kog dem om morgenen, mens du foretager dig alt det, du plejer at gøre. Så tager suppen højst 10 minutter at fremstille, når skal igang med aftensmaden.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Super sund middag på højst 10 minutter

Har du tendens til mange hovsa løsninger til det varme måltid. Så tænk lidt på hvor lang tid der går, fra du har bestilt pizzaen til den kommer. Eller at varme en færdigret fra fryseren.Du var stensikkert en bunke ekstra kalorier ned i maven ved hovsa løsninger med færdig købt mad.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Lakse salat

      En skøn salat med laks og mandariner, som jeg fik øje på da jeg var i Oslo i december. Foreløbig har jeg anvendt den til 3 sammenkomster inklusive vores familie julefrokost … med stor succes! Jeg har som altid justeret opskriften så den er i god balance.    

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Alternativ til butterdej

        Her har du et godt alternativ til den fede butterdej, som du kan bruge til pirog, indbagt mørbrad, pølsehorn indbagt laks …. og du kan anvende den som bund i en middags tærte. Du får den i to udgaver … den første er helt sikker min favorit, fordi det er den enkle.  

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.