Emne | Salater RSS feed for dette emne

Broccolisalat med peberfrugt og abrikos

      Her får du en super salat med de fremragende stoffer, der er i både broccoli. abrikoser og mandler

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Piyas

      Her har du en skøn tyrkisk ret med masser af gode proteiner. Du kan bruge den som hovedret eller som forret. Dressingen er med tahin. På det ene billede er der masser af bredbladet persille.  

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Mexicana salat

    Er du usikker på de tørrede bælgfrugter, så skal du prøve denne salat. Du bruger tørrede bønner, brune elle sorte til denne ret. Dernæst er der bacon asparges og andre skønne ting i. Tør du udfordre dine smagsløg?

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Lakse salat

      En skøn salat med laks og mandariner, som jeg fik øje på da jeg var i Oslo i december. Foreløbig har jeg anvendt den til 3 sammenkomster inklusive vores familie julefrokost … med stor succes! Jeg har som altid justeret opskriften så den er i god balance.    

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Salat med mango, spidskål og avocado

        En super lækker salat, der er en sikker vinder på middagsbordet. Server den også til sommerens fester.      

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Salat med sommerkål og bær

      Grønsager skal som bekendt bestå af de såkaldte grovere grøntsager i stedet for kun, agurk, tomat og salatblade også om sommeren. Så her er en lækker sag med sommerkål, spidskål, savoykål og om vinteren kan du såmænd erstatte det med hvidkål.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Fennikel salat med kyllingebryst

    Hurtig sund ret, som er fantastisk som en let ret en sommeraften, god som en frokostret. Og endelig kan du som på billedet bruge det som en varm ret. Mange kombinations muligheder.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Grønkåls salat

      Endnu en lækker salat af det grønne guld. Så lækker at have i haven. Let at passe også selvom du måske som jeg først får den, når den er vokset op. Så planter jeg den og plukker lystigt indtil omkring april.     Opskriften svarende til billedet:

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Salat med spinat, kikærter og mandler

Lækker salat som sagtens kan anvendes som en frokostret hvor du så blot supplerer med lidt rejer, anden fisk eller fjerkræ. Går også fin til det varme måltid.

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Salat med rosenkål, rødløg og appelsin

 Salat eller råkost om du vil. I denne opskrift har du lige præcis det, der kaldes de grove grøntsager. Rosenkål. De små størrelser, der elskes af mange, men vist hades af de fleste. Jeg vil vove den påstand, at det er fordi, de kun har smagt dem som almindelig kogte. Og det medgiver jeg gerne ikke […]

Læs mere · Kommentarer { 0 }

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.