Jordbærkage – fragiliti bund

Her får du en skøn jordbærkage med fragilitè bund, som både kan bages sprød og som jeg gjorde bages så den stadig er en anelse blød.
Når du spiser de almindelige jordbærkager fra bageren, får også kalorierne til at stige opad i bragende tempo.
Denne opskrift giver en sødme og en tvist med mynte og friskkværnet peber. Samtidig får du proteiner fra cremen ikke så ringe, hvis du er i gang med en indre ombygning. Eller hvis du også er ved at være træt af de ensidige kalorier fra fedt, sukker og hvedemel.

Vil du også være medlem – tjek ud: her

Dette indhold er kun for medlemmer.

 

6 Responses to Jordbærkage – fragiliti bund

  1. Lisbeth Olander Rasmussen 31. maj 2012 at 15:14 #
    Venligst Log ind for at se dette indhold.(Ikke medlem? Bliv medlem i dag!)
  2. Yrsa 1. juni 2012 at 20:14 #
    Venligst Log ind for at se dette indhold.(Ikke medlem? Bliv medlem i dag!)
  3. Lisbeth Olander Rasmussen 5. juni 2012 at 10:27 #
    Venligst Log ind for at se dette indhold.(Ikke medlem? Bliv medlem i dag!)
  4. Susanne 4. august 2012 at 10:27 #

    Hej Hanne

    Den er super, men hvordan laver jeg geleen?

    Kh. Susanne

    • Hanne Svendsen 10. august 2012 at 10:19 #

      Kære Susanne
      Tak for din respons

  5. Hanne Svendsen 13. august 2012 at 19:24 #

    Kære Susanne
    Uvist af hvilke grunde nåede svaret med geleen aldrig frem. Jeg prøver igen.
    Gele til jordbærtærte skal laves ud fra enten hyldeblomstdrik, æblemost, jordbærsaft, sød hvidvin eller hvid dessertvin. Lige præcis hvad du har lyst til.
    Til opskriften i klub Mad med Smil vil jeg lave af 3 dl saft som varmes op og smages til. Jeg ville helt sikkert komme 1 spsk. frisk hakket mynte i. Afkøles.
    3 blade husblas lægger du i blød i koldt vand efter ca. 5 min. hiver du det op og smelter det i en skål over vandbad. Du rører indtil det er helt smeltet.
    Du skal herefter under omrøring hælde det i en tynd stråle ned i saften. Eventuelt hæld det igennem en lille si, så du er helt siker på, at der ikke er “klumper” i. Sæt det i køleskab indtil det begynder at stivne, hvorefter du hælder det over bærene.
    God fornøjelse.
    Kærlig hilsen

Skriv et svar

Venligst Log indEMEMBER_TO_COMMENT

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.