Velkommen til Klub Mad med Smils medlemsområde – Hvad, hvorfor og hvordan

Redigeret 1-12-2015
krydderurter, krydderier og kryddereddiker er smagsgivere i MadmedSmil`s opskrifterKlub Mad med Smil er stedet
hvor du får viden, tips og
ideer til sunde kostvaner.

Du får masser af
opskrifter og genveje til et
lettere liv.

Bliv medlem

Fælles for opskrifterne er at de tager under ½ time at lave. Det handler også her om genveje til et lettere liv.

Opskrifter, viden og tips i Klubben

Er baseret på Aut. Diætist Hanne Svendsens mangeårige viden og erfaringer inden for kostomlægning.

Hanne er nu gået på efterløn. Men jeg synes, der stadig skal være adgang til det meget materiale, der ligger i Klub Mad med Smil.

Støtte i at bruge Klubben og gå vejen med den sunde livsstil

Mit (Susanne Andreasens) bidrag til klubben er at støtte i bruge af denne med blogindlæg, opslag på facebook og udsende nyhedsbreve, der passer til årstiderne og de begivenheder, vi både nyder, men som også kan være udfordrende for den sunde livstil.

Facebookgruppe

Det hjælpe at være en gruppe, når der er noget man gerne vil. Så jeg har oprettet en gruppe til Klub Mad med Smil, hvor vi kan støtte hinanden i at gå vejen og hvor jeg giver inspiration ud fra materialet i Klub Mad med Smil og e-bøgerne i shoppen.

Skal vi følges ad i Klub Mad med Smil

Online

Klub Mad med Smil er en online klub. Derfor vil min anbefaling til dig være at bruge den sådan. Har du en Ipad, så tag den med, når du går i køkkenet og vil tilberede en opskrift.

Har du din Ipad eller telefon med, når du går på indkøb, kan du hurtigt tjekke ingredienserne til en opskrift.

Smagsgivere

Som smagsgivere i opskrifterne bruges krydderier, krydderurter og eventuelt smagsfulde eddiker.

Lad dig ikke skræmme hvis der står æbleeddike og du kun har en hvid Balsamico eddike, eller der står kirsebæreddike og du kun har en rød Balsamico eddike. Så bruger du bare dem. Du skal trods alt være noget trænet for at kunne smage nuancerne.

Krydderier/krydderurter

På samme måde, når der står frisk hakkede krydderurter. Kan du ikke købe dem, hvor du handler og heller ikke selv har mod på at dyrke dem, så køb de tørrede.

Altså står der frisk hakket rosmarin, kan du anvende tørret rosmarin. Da de tørrede er mere koncentreret, skal du kun anvende halvt så meget. Eksempel 1 spsk. friskhakket svarer til 1½ tsk. tørret.

Bagværk

Fuldkornsmel af sorten Hvid Hvede. Her får du ALLE guldkorn fra fuldkorn!

Fuldkornsmel af sorten Hvid Hvede. Her får du ALLE guldkorn fra fuldkorn!

Brød, tærter og kager – ja i alle opskrifter tilberedt med mel bruger jeg i vid udstrækning fuldkornsmel. Så kig efter fuldkornsmærket, når du handler ind.

De første opskrifter var ofte en blanding af forskellige typer af det grove mel. Efterhånden bruger jeg mere og mere Hvid Hvede typen, som har fuldkornsmærket på.

Jeg hylder det enkle princip og kun bruge en slags mel er let at gå til. Det er forbløffende resultater. Selv mine walesboller også kaldet vandbakkelser blev helt fantastiske med Hvid Hvede.

Bliv medlem

Du får:

  • Et væld af opskrifter.
  • Eksempler på buffeter til hverdag og fest.
  • Videoer med forslag til hvordan, du kan sætte dine måltider sammen og hvordan, du tilbereder nogle af opskrifterne. Klik på “gør det selv video” og lad dig inspirere.
  • Mange blogindlæg under “diætisten har ordet”, hvor du kan spejle dig i andres succeser med omlægning af kosten.
  • Masser af fif og værktøjet til et lettere liv med din kost.
  • En facebook gruppe hvor vi kan støtte hinanden i den sunde livsstil.
  • Du kan som medlem gå i shoppen og købe alt med rabat.

Log ALTID på i kolonnen til højre, så snart, du er i Klub Mad med Smil,  for at få det fulde udbytte.

Oplever du problemer med at logge på, kan du sende en mail til sua@madmedsmil.dk

Vil du også være medlem – så tjek ud her: til dig der passer på dig selv.

God fornøjelse med den lettere vej med mad

Susanne Andreasen

 

 

No comments yet.

Skriv et svar

Venligst Log indEMEMBER_TO_COMMENT

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.