Klub Mad med Smil fortsætter

Hanne er gået på efterløn og jeg har overtaget vedligeholdelsen og markedsføringen af hjemmesiderne Mad med Smil og Klub Mad med Smil, så vi alle fortsat kan have gavn af Hannes store viden og indsigt i emnet.

Opskrifter og rådgivning i bøger, videoer og indlæg er fortsat baseret på Diætist Hanne Svendsens faglige viden. Jeg har siden jeg lærte Hanne at kende for godt 10 år siden været fascineret af hende dejlige inspirerede tilgang til et lettere liv med mad, så man får mere energi og velvære.

Jeg har hidtil hjulpet Hanne med den tekniske del af Klub Mad med Smil og glæder mig til at forsætte med at inspirere til den sunde livstil, et tema i mit eget liv også.

Håber du fortsat har lyst til at slå følgeskab med mig og Hannes viden og værktøjer i nyhedsbrevene, hjemmesiderne Mad med Smil og Klub Mad med Smil og på facebook.

Skal vi følges ad i Klub mad med Smil

God fornøjelse med at gå den lettere vej til at gøre den sunde livsstil til en vane.

Susanne Andreasen
P.s. Vi fejrer at Klub Mad med Smil fortsætter med nogle helt særlig gode tilbud.

No comments yet.

Skriv et svar

Venligst Log indEMEMBER_TO_COMMENT

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.