Frokostpause

Pauser er et underkendt begreb på mange arbejdspladser, det er noget man let kan fristes til at springe over i travlhedens navn.

Men næring er vigtigt, når vi vil drage omsorg for os selv både mentalt og fysisk. En nærende pauser skal der til, når vi gerne vil leve et lettere liv med mere energi og større velvære.

Min egen erfaring er, at når dagen er omme, har jeg nået mere på en mere nydelsesfuld måde, når jeg har holdt frokostpause.

frokostpause

En bevidst beslutning

Det handler om at tage en bevist beslutning om, at det er det du vil. Noter dig hvordan du har det, de dage hvor du ikke når frokostpausen og de dage hvor du sætter dig ned, slapper af og nyder den. Bemærk forskellen i energiniveau og hvad du spiser resten af dagen.

Gode vaner

En nærende frokostpause er nemlig et væsentligt element til ikke at falde  i kagefælden senere på dagen.

Hanne give flere råd om at håndtere kantinefrokost og madpakker i e-bogen Efterårs- og vintermad.

Du kan købe den her.

Inspiration

Og i klubben under katagorien frokost finder du masser af inspirerede opskrifter til frokoster.

Opskrifterne i klubben:

Er bygget op så du behøver ikke tænke på kalorier og forskellige næringsstoffer, når din højde og vægt passer sammen. Når du bruger opskrifterne er du sikker på, at du får en god blanding af det, der kaldes makro næringsstoffer. Hvilket vil sige de gode kulhydrater, proteiner og de rigtige fedtstoffer.

/Hanne

Psst… selvfølgelig kan du også spise for mange kalorier, når du bruger mine opskrifter, hvis du spiser flere portioner end tilsigtet og supplerer op med tomme kalorier.

Dette indhold er kun for medlemmer.

God fornøjelse

Klub Mad med Smil
Susanne

 

No comments yet.

Skriv et svar

Venligst Log indEMEMBER_TO_COMMENT

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.