En sundere december

Juletid er hyggetid, men hyggetid kan være en “kostbar” affære for sideben og tøjstørrelser.

I fredags havde jeg fornøjelsen af at være på shoppetur med mine piger, der var længe åben og byen havde budt op fest med gode tilbud. Så det var blevet lidt over den vante spisetid, der normalt sikre mig mod lækkersult.

Vi kom forbi en chokoladebutik med “hjemmelavde” flødeboller af en enorm størrelse. Chokoladen så fristende ud, men jeg tænkte på, at Hanne engang havde fortalt mig at der er ligeså mange kalorier i en af de “hjemmelavde” flødebolle, som i et helt måltid. Det vækker til eftertanke og det synes jeg altså ikke den oplevelse er værd.

En sundere jul

Der er gode alternativer både i klubben og i e-bogen En sundere jul. I julebogen kan du læse om, hvordan du få en lettere jul med nydelse og gode råd om at ændre julevaner, forbedre egne opskrifter, julefælder og 27 juleopskrifter.

En sundere jul

Som medlem af Klub mad med Smil får du 50% rabat på e-bogen En Sundere jul. Du finder rabatkoden her.

Synes du også december kan være en udfordring for den sunde livsstil?

Så er du velkommen i facebook gruppen til Klub Mad med Smil, hvor vi kan dele erfaringer, sparre med hinanden og støtte hinanden i det, vi nu hver især gerne vil opnå med maden.

Sådan bliver du en del af gruppen
Du skal blot ansøge på facebook om at blive medlem af https://www.facebook.com/groups/749879298452067/

Er du ikke medlem er her et godt tilbud
Lige nu fejrer jeg fortsættelsen af Klub Mad med Smil med et tilbud på klubben til kun 59,- pr. måned, eller 599 pr. år.

No comments yet.

Skriv et svar

Venligst Log indEMEMBER_TO_COMMENT

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.