Nytårsforsæt eller gode sunde vaner?

Har julefesten taget overhånd?

Jeg hører det igen og igen i disse dage: Vi trænger til almindelig mad, vi har fået alt for meget af den gode julemad alt for længe.

Så måske er du der, at du er vældig motiveret for et nytårsforsæt omkring sund mad og motion, at nu skal der nye boller på suppen.

Fra ønske til en god vane

Der er bare det ved det, at nytårsforsæt har det med at blive til januarsforsæt og så ebbe ud. Mange har erfaret, mig selv inklusiv, at det kan være en udfordring at få banet nye hjernebaner og få gjort et ønske gjort til en god vane. Det er nemlig nemt at falde tilbage til gamle mønstre, når hverdagen tager over og følelsen af “hjælp jeg skal væk fra smerten” går i glemmebogen.

#01allierdigmednogenmedsammemål

Kunne du tænke dig at bruge klubben til at omdanne et nytårsforsæt til gode vaner og finde sammen med andre, der også ønsker den sunde livsstil og støtte hinanden?

Så kan du som medlem af Klub Mad med Smil tilmelde dig facebookgruppen.

Noget af det jeg har erfaret virkelig er en støtte til opnåelse af et mål er at finde sammen med andre, der vil i den samme retning og så inspirerer og støtte hinanden. Det forpligtigere mere at sige, hvad man gerne vil til andre end blot at gå med det selv.

Min tanke er at vi kan dele processen og tips og tricks med hinanden og jeg vil lede i klubbens arkiver og løbende dele Hannes mange gode råd og erfaringer.

#01allierdigmednogenmedsammemål

Hvad tænker du? Har du et fortsæt om sunde vaner i 2016?

Min erfaring fra 2015 er at ændring af vaner til nogle der understøtter det man gerne vil, virkelig er en indsats der batter.

Med ønsket om et godt nytår.

Susanne, Klub Mad med Smil

No comments yet.

Skriv et svar

Venligst Log indEMEMBER_TO_COMMENT

Adgangskode nulstillet

Venligst skriv din email. Du vil modtaget ny adgangskode via email.