Warning: Creating default object from empty value in /var/www/all-web.dk/klubmadmedsmil.dk/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Velvære og vægt – en helhed

Dit udbytte af bogen Velvære og vægt – en helhed er, at du får indsigt i hvad, der skal til for at opnå et varigt vægttab. Alt fra overvejelser før du går i gang, nødvendige næringestoffer, motion, indsigt i din indre kritiker, som let udvikles til din sabotør.

Pris kr. 80,00.

Sommerudsalg: hele juli kun kr. 50,00

Desuden er der et helt kapitel om børn og overvægt.

Den blev udgivet i år 2002. Bogen kan lånes på biblioteket og efter mange opfordringer kan du nu også downloade den her som e-bog lige til at læse på din pc.

Denne bog skrev jeg på i det tidsrum hvor fedtforskrækkelsen stadig hærgede. Samtidig florede mange andre myter om vejen til et vægttab. Der findes til stadighed masser af bud på, hvad du skal gøre for at tabe dig. Den ene mirakelkur afløser den anden, og i den efterfølgende medie-virak glemmer man at lytte til, hvad fagfolkene har at sige om fænomenet.

Du får i bogen et bud på en slankekur (læs: kostomlægning) som virker, og hvor risikoen for at vægten igen øges falder i takt med, at du får et mere harmonisk forhold til mad.
Du får vinklen på hvad det er, der får mange af os til at spise for meget det meste af tiden. Mad og følelser er nært forbundne størrelser, og før man forstå hvorfor man overspiser, er der ingen kur i verden der virker.

 

Kærlig hilsen

Hanne Svendsen

aut. Diætist